DISCLAIMER

SUBSCRIBE

FOLLOW

SUBMIT

Instagram
Twitter
Facebook
Google+
Pinterest
Desinspiration

Rest Hole in the University of Seoul, South Korea by UTAA

The first floor of the dormitory in University of Seoul was originally an empty parking lot. An area enclosed by columns that supported the main office of the building, people would use the area only for smoking and storing bikes. The place was far too dark and inefficient and further desperately needed to be remodeled. In collaboration, the architectural students of the University of Seoul (Lee Sang-myeong, Ha Ki-seong, Baek Jong-ho) and UTAA designed a solution that would become much more than a simple rest area.

Photography: Jin Hyo-suk, Kim Yong-soon, Courtesy of UTAA

CJWHO:  facebook  |  twitter  |  pinterest  |  subscribe

Post Info
Notes: 1155
← previous next →
  share it