DISCLAIMER

SUBSCRIBE

FOLLOW

SUBMIT

Instagram
Twitter
Facebook
Google+
Pinterest
Desinspiration

GOR Building by Pascal Arquitectos

These louvers where set up over the aluminum contours anchored in the structure by steel cantilevers, with 1.22 m distance from the façade. In the the vertical joints a common node was utilize in order to ease to the displacement of each part and to absorbe, at the same time, the movements generated by earthquakes or by the building natural autocompression. On the main floor, in a section of the ground that was practically given away to the public way, a veranda was built achieving the integration of the level and transforming it into a private and commercial area.

CJWHO:  facebook  |  twitter  |  pinterest  |  subscribe

Post Info
Notes: 152
Explore more Posts
← previous next →
  share it