DISCLAIMER

SUBSCRIBE

FOLLOW

SUBMIT

Instagram
Twitter
Facebook
Google+
Pinterest
Desinspiration

Wilkinson Residence by Robert Harvey Oshatz

Located on a flag lot, a steep sloping grade provided the opportunity to bring the main level of the house into the tree canopy to evoke the feeling of being in a tree house. A lover of music, the client wanted a house that not only became part of the natural landscape but also addressed the flow of music. This house evades the mechanics of the camera; it is difficult to capture the way the interior space flows seamlessly through to the exterior. One must actually stroll through the house to grasp its complexities and its connection to the exterior. One example is a natural wood ceiling, floating on curved laminated wood beams, passing through a generous glass wall which wraps around the main living room.
CJWHO:  facebook  |  twitter  |  pinterest  |  subscribe
Post Info
Notes: 2680
Explore more Posts
← previous next →
  share it